Koop online de beste SOA zelftestkits voor thuis

Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) komen helaas vaker voor, de meeste SOA’s vertonen haast geen of helemaal geen symptomen. Als u zich in een situatie bevindt waarin u zich zorgen maakt over een aspect van uw seksuele gezondheid, of als u gewoon alleen maar uw gezondheid in het oog wilt houden, is het geweldig om te weten dat u toegang hebt tot een reeks thuis SOA zelf -test kits die u totale gemoedsrust geven.

Onze persoonlijke SOA-testkits kunnen eenvoudig en discreet aan uw deur worden geleverd en bieden u alles wat u nodig hebt voor zelftesten. Dit zijn exact dezelfde tests die door uw arts, een ziekenhuis of een bezoek aan een seksuele gezondheidskliniek zouden worden uitgevoerd. Het enige verschil is dat het door uzelf, anoniem en veilig vanuit uw eigen huis kan worden uitgevoerd. Onze zelftestkits zijn 99% nauwkeurig en leveren binnen 10 minuten een antwoord.

Persoonlijke soa-testen.Krijg het antwoord binnen 10 minuten.

Soa’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) zijn infectieziekten die voornamelijk worden overgedragen door onbeschermd seksueel contact. Er zijn verschillende soorten geslachtsziekten, waarvan de klachten variëren. Je kunt ook een soa hebben zonder dat je iets merkt. Desondanks kan het ernstige gevolgen hebben wanneer het niet op tijd wordt behandeld. Maak je je zorgen, of heb je onveilige seks gehad? Bij OneDayClinic kun je terecht voor een professioneel en anoniem onderzoek oftewel een SOA test.

Zelftests voor Chlamydia, Gonorrhea, Herpes en Syfilis voor thuis

De Chlamydia thuis test is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. In slechts 5 minuten stelt u vast of u besmet ben met de chlamydia bacterie. Het betreft een eenvoudige test d.m.v. een wattenstaafje waarbij er gekeken word naar de aanwezigheid van chlamydia bacterie (de Bacterie Chlamydia Trachomatis).